Sankuanz vindt Crocs opnieuw uit in cyberpunk stijl

in

Het subversieve Chinese label Sankuanz heeft de handen ineengeslagen met Crocs voor een capsulecollectie. De beroemde Classic Clog is voor de gelegenheid verkrijgbaar in drie kleuren en is volledig geherinterpreteerd op een futuristische manier waarbij de nadruk ligt op een punk-esthetiek.

Het succes van Crocs staat niet meer ter discussie. Als een van de meest geliefde silhouetten op de streetwear planeet, met vele samenwerkingen met kunstenaars of prestigieuze merken zoals Balenciaga, is de klassieke Clog al vele malen opnieuw uitgevonden. Nu is het Chinese merk Sankuanz een samenwerking aangegaan met drie iteraties van het model. De rubberen clog krijgt een chunky look dankzij een XXL ingekeepte veiligheidszool, die twee keer op de klassieke clog is vastgesnoerd.

This image has an empty alt attribute; its file name is sankuanz-crocs-collaboration-2-683x1024.jpg

Inderdaad, dat befaamde “Shoes for shoes” layering concept dat in 2018 door het Chinese label werd geïnitieerd, lijkt een vet aangebrachte handtekening te zijn geworden. Verkrijgbaar in zwart, wit of zuurgroen, is de schoen ook versierd met gouden en zilveren Jibbitz. Een daarvan is niemand minder dan het Sankuanz-logo, terwijl de tweede het drakensymbool belichaamt, dat ook zeer aanwezig is in het DNA van het merk.

This image has an empty alt attribute; its file name is sankuanz-crocs-collaboration-683x1024.jpeg

Deze limited edition Crocs x SANKUANZ wordt op 5 augustus gelanceerd in de winkels en op de website van Crocs.

Nike SB bundelt krachten met Quatersnacks voor terug-naar-school seizoen

We brachten een weekend door op de Griekse eilanden