Frank Ocean onthult zijn Homerus merk

in

Frank Ocean, de Californiër met de aanbeden discografie, heeft onverwacht nieuws aangekondigd: zijn label Homer is net opgericht. Wat staat er op het programma? Een luxueuze reeks juwelen en accessoires.

Terwijl veel fans sinds zijn fantastische album Blonde uitkijken naar een nieuw project van de zanger, heeft Frank Ocean besloten om een nieuw publiek te verleiden door zich in de wereld van de mode te begeven. Dit weekend presenteerde hij in een persbericht zijn nieuwe luxemerk genaamd “Homer”: een “onafhankelijk Amerikaans luxebedrijf”. Dit project is sinds 2018 in de maak en de naam lijkt verwant aan het benijden van “het kerven van geschiedenis in steen”. De allereerste collectie licht een tipje van de sluier op van fijne, hoogwaardige juwelen, maar ook van bedrukte zijden sjaals.

e juwelenlijn in 18-karaats goud, gerecycled sterlingzilver, handbeschilderd email en labgekweekte Amerikaanse diamanten past perfect bij deze tijd. Ontworpen in New York en gemaakt in Italië, zijn de ontwerpen geïnspireerd op de kindertijd van de artiest, zoals blijkt uit de levendige kleuren en speelse vormen van sommige stukken, die te zien zijn op zijn Instagram-account en op de officiële website van het merk. Wat de prijs betreft, heeft Frank Ocean de zaken doorzien, want de juwelen zullen geprijsd zijn van 435 dollar (voor een plus-symbool geëmailleerde hanger) tot 1,9 miljoen dollar voor een “hoge juwelenketting met bolpoten”.

Op maandag 9 augustus is een boetiek geopend in New York (70-74 Bowery) en bezoeken zijn momenteel alleen op uitnodiging. Internationale bestellingen zijn ook mogelijk, maar alleen per telefoon…

Adidas verkoopt Reebok voor 2,1 miljard euro

Adidas x Ivy Park: Beyoncé tekent ‘Rodeo’ collectie