Homer by Frank Ocean juwelenlabel bundelt krachten met Prada

in

Het juwelenmerk Homer werd half augustus onthuld en met meesterhand gelanceerd door muziekgenie Frank Ocean. Zijn luxepositionering heeft hem een belangrijke samenwerking opgeleverd: hij heeft zijn krachten gebundeld met het Italiaanse modehuis Prada voor een capsulecollectie.

Voor zijn allereerste samenwerking heeft hij drie stukken met Prada onthuld. Een anorak, een rugzak en een gordeltas van Italiaanse makelij zijn verschenen in de Homerus-winkel op Bowery 70-74, in het hart van de beroemde wijk Chinatown in New York.

Volgens Homer is dit de eerste gezamenlijke druppel in een “doorlopende reeks”. Wat is het volgende voor deze samenwerking? Een uitgebreide collectie die juwelen zal omvatten (naar verluidt Homer’s hoofdactiviteit)? Alleen de tijd zal het leren. Het is echter geen toeval dat Frank Ocean in verschillende Prada campagnes is verschenen en ook volledig gekleed in het huis op het Met Gala 2021.

00:29

Spike Lee x Air Jordan, beste van

Hete druppel Billie Eilish onthult haar versie van de Air Jordan 15