Mario Testino exposeert in Milaan, Thierry Mugler in Parijs

in

Retrospectieve gewijd aan het genie Thierry Mugler, aan de fotograaf Mario Testino: overzicht van de niet te missen modetentoonstellingen van het moment.

De Mugler Expo in het Musée des Arts déco

De retrospectieve gewijd aan Manfred Thierry Mugler, een niet te missen evenement van het seizoen, heeft alle aandacht gekristalliseerd tijdens de modeweek die ten einde loopt. De volledige reikwijdte van het flamboyante genie van de ontwerper wordt tentoongesteld, van zijn harnasachtige stukken tot de metallic bumper bustiers, en niet te vergeten de sublieme opnamen van zijn partner in crime Helmut Newton, portretten van iconen Jerry Hall en Iman, en beelden achter de schermen van de video voorToo Funky, een onvergetelijk moment van popcultuur.

Thierry Mugler, Couturissime tot 24 april 2022 in het Musée des Arts décoratifs

https://www.instagram.com/p/CUHgUWIL9ko/

In het spoor van Mario Testino in Milaan

Bezoek je de stad Milaan? Wij maken van de gelegenheid gebruik om het buitengewone werk van Mario Testino in meer detail te ontdekken. Een unieke selectie van 50 modeportretten geselecteerd door de maestro van de fotografie zelf, waarvan sommige verschenen in zijn laatste boek Ciao dat vorig jaar bij Taschen verscheen. Een liefdesverklaring aan Italië, maar ook aan zijn aangeboren gevoel voor mode en kleding.

Mario Testino: Unfiltered, bij 29 Arts in Progress Gallery

Wat we onthouden van Paris Fashion Week SS22

Tussen de Simpsons en Cardi B, de Balenciaga SS22 show breekt de codes