Choreograaf Parris Goebel is het nieuwe gezicht van Nike

in

Nog maar dertig jaar oud, de ster choreograaf met miljarden views op Youtube, heeft gewerkt aan een reeks van prestigieuze samenwerkingen.

Terwijl ze geleidelijk alle sferen van de popcultuur verovert, van dans tot muziek tot sportkleding, is haar naam van dans tot muziek tot sportkleding, haar naam is misschien nog onbekend voor u.

Op de jonge leeftijd van dertig jaar is de briljante Parris Goebel een van de leiders van de nieuwe generatie hip hop choreografen. generatie van hip hop choreografen. Afkomstig uit de buitenwijken van Auckland, Nieuw-Zeeland, is de getalenteerde jonge vrouw een van de leiders van de nieuwe generatie hip hop choreografen. Nieuw-Zeeland, ontdekte de vroeg getalenteerde jonge vrouw de wereld van de dans toen ze tien jaar oud was. tien jaar oud. Toen ze nog een tiener was, richtte ze de ReQuest Dance Crew op, een kweekvijver van talent tweemaal bekroond op de Wereld Hip Hop Dans Kampioenschappen.

Op de jonge leeftijd van dertig jaar is de briljante Parris Goebel een van de leiders van de nieuwe generatie hip hop choreografen. generatie van hip hop choreografen. Afkomstig uit de buitenwijken van Auckland, Nieuw-Zeeland, is de getalenteerde jonge vrouw een van de leiders van de nieuwe generatie hip hop choreografen. Nieuw-Zeeland, ontdekte de vroeg getalenteerde jonge vrouw de wereld van de dans toen ze tien jaar oud was. tien jaar oud. Toen ze nog een tiener was, richtte ze de ReQuest Dance Crew op, een kweekvijver van talent tweemaal bekroond op de Wereld Hip Hop Dans Kampioenschappen.

In 2009 begon Parris Goebel aan de eerste stappen van haar toekomstige carrière als succesvol ondernemer. The Palace, haar eigen dansschool gevestigd in Auckland, waar ze waardevolle The Palace is haar eigen dansschool in Auckland waar ze jonge talenten, die nu van over de hele wereld komen om hun idool te ontmoeten, van onschatbare waarde advies geeft.

 
 
 
 
 
Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von PARRI$ (@parrisgoebel)

Een flamboyant symbool van de Youtube-generatie die met een paar muisklikken naam weet te maken op wereldschaal. de wereld in een paar klikken, de jonge vrouw, gedreven door een onweerstaanbare opkomst, heeft sindsdien vermenigvuldigd haar prestigieuze samenwerkingen: architect van J Lo’s tour en zijn legendarische optreden op de laatste Superbowl, hoofd van de choreografie voor de mythische video Sorry van Justin
choreografie voor Justin Bieber’s Sorry video, Parris werkt ook samen met Rihanna, en
gechoreografeerde optredens voor haar Savage x Fenty show.

In haar autobiografie Young Queen, die in 2018 verscheen, vertelt de jonge vrouw met 1,7 miljoen 1,7 miljoen Instagram-volgers vertelt alles: de vrouwenhaat waarmee ze in haar begindagen te maken kreeg empowerment door dans en haar originele genderfluïde benadering, een gedanste fusie van het mannelijke benadering, een samensmelting van mannelijke en vrouwelijke dans.

Een boodschap die Nike heeft verleid, want het merk met de komma heeft zojuist aangekondigd dat de jonge vrouw een van de was de jonge vrouw een van de gezichten van de nieuwe campagne.

3 anti-gloed huidverzorgingsproducten om de kou te trotseren

Laatste levering: Nike x sacai x Kaws Blazer Low