Yves Saint Laurent bezoekt eind januari 6 Parijse musea

in

Ter gelegenheid van de 60e verjaardag van de eerste modeshow van Yves Saint Laurent, organiseert de Pierre Bergé – Yves Saint Laurent stichting van 29 januari tot 15 mei 2022 een XXL tentoonstelling in Parijs onder de naam “Yves Saint Laurent at the Museums”! ❤️🔥

Zes musea zullen een eerbetoon aan hem brengen: het Louvre, het Centre Pompidou, het Picasso-museum, het Musée d’Orsay, het Musée d’Art Moderne de Paris en natuurlijk het YSL-museum.

Deze retrospectieve zal de aandacht vestigen op de nauwe relatie tussen de ongelooflijke creaties van de ontwerper en zijn grootste inspiratiebron: de wereld van de kunst. We zullen iconische blikken kunnen (her)ontdekken, evenals de werken van Mondriaan, Picasso, Monet, Van Gogh, Henri Matisse of Martial Raysse… 😍

Alle informatie en ticketing zijn hier beschikbaar!

Saida Mouradova, de ontwerpster die juwelen in haar voetsporen neemt

Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM: een gedurfd nieuw ontwerp