Hoe komt de Metaverse in de wereld van de straatmode?

in

Hier is in een paar woorden hoe de modewereld heeft geĆÆnvesteerd in de Metaverse šŸ‘€

De Metaverse, een belangrijke evolutie van het internet, is een wereld die toegankelijk is via virtuele realiteit en het creĆ«ren van avatars. De mode heeft dus snel besloten om de beweging te volgen en er in mee te gaanā€¦ en als het op uiterlijk aankomt, lijken de grenzen niet te bestaan!šŸ¤Æ

Dankzij 3D-modellen en vernuftige ontwerpers spelen merken als adidas of Nike in op deze nieuwe ruimtes. Beide hebben reeds digitale winkels als nieuwe stukken gepresenteerd. New Balance blijft ook niet achter, het merk heeft net een paar patenten aangevraagd om zich in dit universum te ontwikkelen!

Virtuele producten zijn een gedurfde manier om klanten aan je te binden en zijn ook aantrekkelijk voor luxemerken. Balenciaga lanceert binnenkort een eenheid gewijd aan de Metaverse, Gucci geeft zich al bloot in Roblox, terwijl Alyx en Moncler hebben ingezet op Fortnite om deze digitale werelden te betredenā€¦

Louis Vuitton x Nike: de samenwerking wordt geveild voordat het in de winkels ligt!

Hij komt eraan: Salehe Bembury x Crocs Pollex Clog Crocodile