Venus Williams is het nieuwe gezicht van Lacoste

in

Ik ben al een lange tijd fan van Lacoste en ben altijd geïnspireerd geweest door de innovatieve stijl van het merk, buiten de tennis wortels,” zei de atleet voordat hij de nadruk legde op het “visionaire en vooruitstrevende werk” van Louise Trotter.

Ik ben altijd geïnspireerd geweest door de innovatieve stijl van het merk, die verder gaat dan de oorsprong in tennis,” zei de atleet voordat hij Louise Trotter’s “visionaire en vooruitdenkende werk” onderstreepte.

Venus Williams onthulde de nieuwe damescollectie, een kruising tussen mode en sport, in de pagina’s van de Britse Vogue. 👀

Opnieuw put artistiek directeur Louise Trotter treffend uit het erfgoed van het merk 🐊 om te creëren: “scherpe stukken geïnspireerd door de beweging van lichamen, zoals René Lacoste het bedoeld heeft.”

Sidney Prawatyotin’s GOT TALENT: achter “Siduations”

Nike x Sacai Vaporwaffle Sail Gum: een nieuwe release datum