Jordan werft 33 vrouwen om het Jumpman logo en de vertegenwoordiging opnieuw uit te vinden

in

Jordan Brand zet zich in voor vrouwen met Global Women’s Collective 🙏

Dit collectief brengt 33 vrouwen uit de hele wereld bijeen om het voortouw te nemen bij een groot project: het Jumpman-logo herdenken, de representatie ervan herdefiniëren, nadenken over nieuwe perspectieven en vrouwelijk ondernemerschap een ereplaats geven. Gedurende 6 maanden zullen allen deelnemen aan evenementen, retraites, conferenties, mentorschappen en beurzen ontvangen.✨

Dit programma richt de schijnwerpers op invloedrijke vrouwen die verbonden zijn met de basketbalwereld en die nu al alle sleutels in handen hebben om de wereld te veranderen: zakenleiders, djettes, stylistes, skateboarders, fotografen of ontwerpers uit steden als Los Angeles, Chicago, New York, Londen, Shanghai en Parijs. Het doel van dit initiatief? Een ruimte creëren voor een gezonde dialoog, evenwichtige relaties en het versterken van leiderschapsvaardigheden. Aan het einde van de 6 maanden zal de groep helpen bij de selectie van de volgende 33 deelnemers. 🤝

This image has an empty alt attribute; its file name is highxtar-jordan-brand-global-women-collective-3-1024x683.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is Download-1.jpg

Ganni x Juicy Couture: de nostalgische perzikhuid collab

Laatste levering: Nike Blazer Low x Sacai