Davril Supply’s Got Talent: wat je moet weten

in

De 21-jarige Franse ontwerper is gepassioneerd door sneakers, anime en streetwear en schept plezier in het creëren van pop en innovatieve stukken. Zijn eerste custom werken zijn nooit onopgemerkt gebleven, zozeer zelfs dat het hele internet zich nog een Nike sneaker herinnert die in een aquarium was veranderd. 🐠

Sindsdien heeft @davrilsupply zijn gelijknamige merk gelanceerd en presenteert hij een uniek universum. Zijn sneakers met hun frisse look en zorgvuldige details worden in beslag genomen, terwijl zijn garderobe wordt aangevuld met Varsity Jackets of onweerstaanbare kralenaccessoires. Hou dit grote Franse talent in de gaten!

Davril Supply’s Got Talent ✨

Wie is Kevin Germanier, het jonge wonderkind van bling en duurzame mode?

Off-White benoemt Ibrahim Kamara tot directeur kunst en beeld